קמחים בסיטונאות
עמוד הבית » קמחים בסיטונאות
עמוד הבית » קמחים בסיטונאות
רכישת קמחים בסיטונאות היא חלק בלתי נפרד משגרת העבודה בכל מסעדה או מאפייה. מדובר באחד המרכיבים החשובים ביותר באפייה ובבישול. הסוג הנפוץ ביותר של קמח הוא קמח חיטה, שנמצא בהרבה מאפים. ישנם גם סוגים אחרים של קמחים שניתן להשתמש בהם למטרות שונות. לדוגמה, קמח שקדים יכול לשמש להכנת גרסה ללא גלוטן של עוגה או קרום פיצה. במאמר זה נדון בסוגי הקמחים השונים ונעמוד על טיבם.
קיימים כיום בשוק המזון מספר סוגים שונים של קמחים כגון:
מעבר לחלוקה לפי סוגים אשר פורטה לעיל, ניתן לאפיין את הקמח גם על פי האופן שבו טוחנים אותו. קמח שנטחן מגרעין החיטה בשלמותו נקרא קמח מלא. לעומתו, קמח שבמהלך הכנתו הוסרה ממנו קליפן הגרעין. טעמו של הקמח הלבן לרוב עדין יותר ויש לו חיי מדף ארוכים יותר. עם זאת, הוא נחשב לפחות בריא מקמח מלא. קמח מלא מכיל יותר רכיבים תזונתיים חשובים אשר נמצאים בקליפתו של הגרעין. ככל שהקמח מלא יותר בקליפות של גרעינים, כך צבעו גם יהפוך לכהה יותר.
א.ג.מ סחר במזון מבצעת מכירה ושיווק של קמחים בסיטונאות כבר עשרות שנים. חברתנו הינה חברה משפחתית ותיקה אשר פועלת בתחום של מכירת מזון בסיטונאות החל משנת 1991. בין היתר תוכלו למצוא אצלנו קטניות, פירות יבשים, פיצוחים, טחינה ועוד. אנחנו שמחים לחלוק מהידע שצברנו ולספק ללקוחותינו רעיונות למימוש הפוטנציאל העסקי שלהם. אז אם חיפשתם חברה אמינה, ותיקה ומשפחתית העוסקת במכירה סיטונאית של מוצרי מזון הגעתם למקום הנכון. פנו אלינו עוד היום ונשמח לעמוד לרשותכם.
בעלי עסק?
מתעניינים באספקת מזון סיטונאית?